Niet-eigen energie


Problemen worden vaak veroorzaakt of versterkt door niet-eigen energieën. Niet-eigen energie houdt in dat iemand een 'energie' bij zich heeft die niet van diegene zelf afkomstig is.

 

De meeste mensen, en zeker zij die hooggevoelig zijn, hebben in meer of mindere mate ‘energetische vervuiling’ bij zich. Jonge kinderen pikken dit extra snel op, omdat zij nog zo open en ontvankelijk in het leven staan.

 "Elselijn, jij hebt Ian ontzettend goed geholpen, wat jaren speltherapie niet had kunnen doen. Jij hebt ervoor gezorgd dat de energieën die niet van hem zijn , nu naar het licht zijn en deze Ian niet meer kunnen hinderen. Hij wordt niet meer bestuurd door zijn stemmetjes; ze zijn weg.

We zijn je ongelofelijk dankbaar!!!!" (Wendeline, moeder van Ian, 10 jaar)

 

Niet-eigen energie is vrijwel altijd afkomstig van andere mensen. Het kan van mensen zijn die nog leven, maar ook van gestorvenen (in het Engels bekend als Spirit Releasement Therapy).

En het kan uit je huidige leven afkomstig zijn, of je kunt het al sinds een vorig leven bij je hebben.

 

Soms draag je een niet-eigen energie slechts tijdelijk bij je, bijvoorbeeld als je na een ontmoeting een raar gevoel overhoudt dat na enige tijd weer wegtrekt. Het kan echter ook meer permanent in je energieveld verankerd zitten, en dat kan leiden tot verschillende klachten:

  • algehele vermoeidheid, bijvoorbeeld vermoeider wakker worden dan bij het naar bed gaan
  • lichamelijke klachten die artsen niet kunnen verklaren
  • hardnekkige en intense emoties, zoals woedeaanvallen, onbegrepen verdriet en angsten
  • overgevoelig zijn voor beïnvloeding door anderen
  • overgevoeligheid voor stemmingen, stoffen of bepaalde mensen
  • 'gek' worden van drukke ruimtes, niet tegen supermarkten en dergelijke kunnen
  • moeite hebben om te concentreren; vaagheid, verwardheid

Spirit Attachment Release Therapie