Ervaringen


Willem, 50 jaar, business consultant:

"Ik wil je bijzonder danken voor wat je mij hebt gegeven tijdens de afgelopen sessie. Onze sessie heeft grote indruk op mij gemaakt en het zal mij nog lang nablijven. De beeldende reis waar je mij in meenam, was zoals je hebt kunnen zien voor mij heel intens. Het mooie is dat ik mij daarna (nou laat ik zeggen een dag later J) schoon, heel veel meer in balans ben gaan voelen. De pijn, de kou, de leegte en het mooie waardevolle van het leven zijn verbonden, hebben samenhang! Ik weet nu hoe ik die werelden kan en wil verbinden. Dat laatste is essentieel. Groot compliment voor jouw manier van werken. Ik ben je erg dankbaar. "

Willem

 

Céline, 41 jaar, kunstenares, moeder van drie kinderen:

"Het moederschap viel me loodzwaar. Vooral met ons zoontje lag ik steeds in de clinch. De kinderpsycholoog waar we terecht kwamen gaf nuttig opvoedkundig advies. Maar ik had het gevoel dat zijn en mijn stemming op een gekke manier met elkaar verband hielden en dat ik dat wilde uitzoeken. In een paar sessies bij Elselijn gingen we echt, zoals haar praktijk ook heet, "naar de kern". Het was erg heftig en ik heb veel gehuild maar ik durfde het dankzij de manier waarop Elselijn het begeleidde. Ik heb erg waardevolle inzichten gekregen waar ik zo dankbaar voor ben. En ik heb ondermijnende energieën bij ons beiden kunnen laten gaan. Dat was heerlijk en bijzonder om te doen. Mijn zoontje is nu zacht en open. In plaats van zich van ons af te keren komt hij om te knuffelen of grapjes te maken. Zelfs werd me duidelijk waarom ik zelf lichamelijk altijd een beetje scheef stond. Ik kwam voor mijn zoontje maar ik ben zelf minstens zoveel geholpen."

 

Femke, 38 jaar, advocate, moeder van Stijn:

"Mijn zoon van 1,5 jaar had ernstige slaapproblemen. Uiteindelijk ben ik via via bij Naar de Kern terecht gekomen. Na een intensieve visualisatie zijn wij tot de kern gekomen. Dezelfde nacht sliep mijn zoon de hele nacht door. De aanpak van Naar de Kern is concreet, doelgericht en niet zweverig. Bedankt!"

 

Eefje, 35 jaar, moeder van Louise: 

"Ik ben een tijdje geleden heel fijn geholpen door Elselijn. Mijn dochter van drie jaar was onrustig, hing letterlijk en figuurlijk aan me en kon niet alleen in slaap vallen. Dit duurde al een aantal maanden en ik had een aantal dingen geprobeerd maar het werkte niet of niet goed genoeg. Ik sprak Elselijn hierover en zij vertelde me over haar behandelingen. Ik werd enthousiast en nieuwsgierig en ben bij haar langs geweest. Ik vond het een bijzondere en wonderlijke ervaring.
Het heeft mezelf weer een nieuw inzicht gegeven maar bovenal merkte ik direct die avond een verschil bij mijn dochter. Sinds die avond slaapt mijn dochter weer goed en is ze is een stuk rustiger geworden. Ik ben erg enthousiast over haar behandeling en kan het iedereen aanraden."

 

 Frank, 25 jaar, student TU:

"Ik had last van chronische vermoeidheid, in het ziekenhuis kreeg ik te horen dat ik ermee moest leren leven, waardoor ik op zoek ging naar andere oplossingen. Via mijn moeder ben ik bij jou terecht gekomen, zelf was ik nog een beetje sceptisch. In de sessie belandden we in een vorig leven. Een trauma uit deze periode werd verholpen. Hierna zijn plotseling alle klachten verdwenen, dit voelt nog steeds als een wonder. Inmiddels heb ik mijn studie weer kunnen oppakken en ben ik volledig fit. Ik ben ontzettend dankbaar voor deze ervaring, iets wat ik nooit zal vergeten."

 

Ann, 36 jaar, arts:

"Ik moest de laatste tijd veel huilen, was heel emotioneel. Dit voelde onverwacht, ik herkende het gevoel wel, maar ik had dit al "achter me gelaten", ik was het er namelijk niet meer mee eens (dat ik alles verkeerd doe en slecht ben en iedereen mij stom vindt.. etc). Dat is namelijk ongeveer wat het gevoel was, heel donker en negatief. Het voelde niet meer als iets van mij, wat eerder wel zo was, maar ik kon het ook niet van me afschudden of loslaten. Na de sessie was "het" gewoon weg. Heel fijn! Wat ik later ook heb gemerkt, is dat ik minder snel onzeker wordt van andere mensen/sociale gelegenheden. Ik heb een manier gevonden om hiermee om te gaan, mezelf te zijn en te blijven. Ik heb het idee dat dit komt door de sessie."

Isabelle, 45 jaar, salesdirector:

"Lieve Elselijn, mijn dank is groot. Enorm groot.

Ik wist werkelijk niet wat regressie- of imaginatietherapie was en wat het voor mij zou betekenen. Het onbekende maakte mij, om de stap te nemen, misschien bang, maar jij hebt mij de hand gereikt om deze stap met vertrouwen en in rust te nemen.

De aanleiding voor de eerste keer was een ziekte die al zes maanden duurde en waar artsen geen raad mee wisten.

Door de sessie bij jou kreeg ik inzicht in waar de pijn vandaan kwam; uit een vorig leven en dit hebben we kunnen oplossen.

Het mooie was dat ik mij na die eerste sessie geheeld voelde, ook omdat ik beter begreep wie ik was in dit leven, gemaakt uit 'stukjes energie' uit vorige levens.

Onlangs heb je door een sessie met mij, mijn huis 'schoongemaakt' van oude energieën.

Energieën die de loop van mijn leven aan het bepalen waren. Onbegrijpelijke dingen die gebeurden... In die ene sessie is al het oude opgelost.

Het huis en wij als gezin zijn vrij van die oude energieën.

Dit is zo'n bevrijding. Ik dank je!!"